Otto de Kat

Ik ben Otto, coach, trainer, maar bovenal vader van twee prachtige prinsessen.

Mijn werk doe ik vanuit mijn passie om iedereen met wie ik werk koning of koningin van hun eigen leven te laten zijn of worden. Ik geloof dat iedereen talenten heeft, alleen deze niet altijd (op de juiste manier) gebruikt.

Zelf heb ik veel gezocht in mijn leven. Ik kom uit een gezin met gescheiden ouders, ben mijn vader op jonge leeftijd verloren en heb flink met mijzelf in de knoop gezeten. Dit heeft mij een tijd in de weg gezeten totdat ik mij realiseerde dat het eigenlijk een waardevol gevulde rugzak is en er nog een hele toekomst voor me lag. Na als freelance meubelmaker te hebben gewerkt, besloot ik jaren geleden mijn passie te volgen en me om te scholen tot coach.

Sinds 2015 heb ik mijn eigen praktijk en werk ik daarnaast als freelance coach en trainer voor verschillende opdrachtgevers.

Meer info en achtergrond zie linked-in

nl_NLDutch